Våra växthus – test 2

Gyllene tomater från billigt plastväxthus

Våra tunnelväxthus är lätta och roliga att montera. PVC-konstruktionen är hållbar och korroderar inte. Vår transparenta femlagers plastfolie är speciellt anpassad för växthusodling – den har enastående ljusöverföring, utmärkt mekanisk styrka och förbättrade värmeisolerande egenskaper. Plasten är PE-LD plast (fritt från mjukgörare) och håller livsmedelskvalitet.

Tack vare att folien tas bort över vintern behöver du inte oroa dig om skador från snö eller vinterstormar – snö fastnar inte på rörkonstruktionen och vinden blåser rakt igenom. Smart! För lite pengar har du bästa snö- och stormgarantin! Under odlingssäsongen är växthuset ordentligt förankrat tack vare att man gräver ner plastfolien längs växthusets långsidor – se mer om detta under vår A6:a. För alla som vill odla direkt i jorden, inte i krukor, har vårt växthus en fantastisk fördel – det är ett lätt flyttbart växthus – du och en vän kan flytta hela konstruktionen åt sidan för att sedan kunna, i en upprätt position, vända jorden – det är en oväntad nytta som vi upptäckte är svårt att överskatta!

Våra tunnelväxthus är enkla och effektiva – tack vare dem kan du utan större investering skapa optimala förutsättningar för egen odling och rejäl skörd av olika grönsaker och frukt. De påskyndar tillväxten, ökar skörden, förlänger odlingssäsongen och dessutom skyddar grödorna. 

Våra modeller:

Har du svårt att välja vilken modell som passar just dig – läs vår modellguide eller kontakta oss. Nu är flera modeller markerade som beställningsvara – är du intresserad att köpa en av dem skriv gärna så återkommer vi med leveranstider.

Våra tunnelväxthus är lätta och roliga att montera. Förutom vad som finns i förpackningen behöver du en borrmaskin, 2 mm borr och ett måttband för att montera växthuset.

Hos oss är det alltid fri frakt för alla våra växthus och kom ihåg att du kan kontakta oss om du behöver hjälp med din odling!

Med varma hälsningar

Magda och Markus på VARA PÅ PLUS

Varukorg