Våra tunnelväxthus är lätta och roliga att montera. PVC-konstruktionen är hållbar och korroderar inte. Vår transparenta femlagers plastfolie är speciellt anpassad för växthusodling – den har mycket bra ljusöverföringsförmåga, mekanisk styrka och värmeisolerande egenskaper. Plasten är PE-LD plast (fritt från mjukgörare) och håller livsmedelskvalitet.

Tack vare att folien enkelt tas bort över vintern behöver du inte oroa dig om skador från snö eller vinterstormar – snö fastnar inte på rörkonstruktionen och vinden blåser rakt igenom. Smart! För lite pengar har du bästa snö- och stormgarantin! Under odlingssäsongen är växthuset ordentligt förankrat tack vare att man gräver ner plastfolien längs växthusets långsidor – se mer om detta under Förankring av våra växthus. För alla som vill odla direkt i jorden, inte i krukor, har vårt växthus en fantastisk fördel – det är ett lätt flyttbart växthus – du och en vän kan flytta hela konstruktionen åt sidan för att sedan kunna, i en upprätt position, vända jorden – det är en oväntad nytta som vi upptäckte är svårt att överskatta!

Våra tunnelväxthus är enkla och effektiva – tack vare dem kan du utan större investeringar skapa möjligheten att odla värmeälskande grönsaker, frukt och bär. De påskyndar tillväxten, ökar skörden, förlänger odlingssäsongen och dessutom skyddar grödorna.

Med andra ord – tack vare våra växthus kan du enkelt få rejäl skörd av bland annat egna tomater!

Våra växthus modeller:

Samtliga A-modeller är 3 m breda, B-modeller 2,2 m breda. Alla har höjd 1,9 m.

Har du svårt att välja vilken modell som passar just dig – läs vår Modellguide.

För att bygga växthusen behöver du, förutom vad som finns i förpackningen, en borrmaskin, 2 mm borr, sax och ett måttband. Enkel att följa, steg-för-steg instruktion på svenska medföljer.

Hos oss är det alltid FRI FRAKT för alla våra växthus. Vi klimatkompenserar för leverans av ditt växthus, från producenten i Polen hem till dig. Leveranstid är ca 5 arbetsdagar. Du kan alltid besöka vår Odlingsblogg för att se hur vi odlar i vår A6:a och kontakta oss om du behöver hjälp med din odling!

ALLA VÅRA PRODUKTER:

Visar 1–12 av 36 resultat

Varukorg